hej bloggen!

vi har inte hörts vid på ett tag. men det har hänt en hel del i mitt liv vill jag lova:

har spelat mycket sims! byggt ihop en familj som både är vampyrer och kända! kanske inte så intressant att veta, men det är en stor del av mitt liv just nu.

bakat bröd! har fortfarande kvar mjöl på tightsen. jag och degen krigade verkligen. körde fast elvispen i smeten, hade en för liten bunke, den var kletigare än vad jag kan tänka mig att det är i helvetet osv. men de blev jättegoda och fina. det tog ca 4 timmar, men det var det värt!

sen har jag sett den här filmen. den var lite töntig/spännande/asläskig (vissa stunder). hunden var söt som monster och varelserna som var på den "onda" sidan var jätteäckliga. den får 3½/av 5 av mig!

sen, det jag gjorde alldeles nyss, var att jag köpte en klotgrill. vuxet, ellerhur. man behöver inte köpa hus för att spela i "vuxenligan", det räcker med en grill. då slipper man ta onödiga lån och blabla. den här kostade 179:- på okq8 om någon skulle vara intresserad av en likadan. sen skulle jag och mathias sätta ihop plåtdelarna.. det är en annan historia. den slutade inte i krig men vi var nära att ge upp. värre än ikea ju.


ikväll ska vi grilla i min nya grill. något färdigmarinerat kött och chilipotatissallad. livet rules! sen hoppas jag att peter får stanna i bb-huset ikväll, annars blir jag ledsen. peter är ju en härlig typ. man ser det rakt på honom:
jag ska nog rösta......
det var allt för mig! hoppas att ni har det lika trevligt som jag denna fina söndagseftermiddag! 

RSS 2.0