Krångel

Blogg.se-appen krånglar något så fruktansvärt. Telefonen hänger sig och fryser.. inte kul. Är det fler som har problem med appen?

HEJ FÖRRESTEN! NU SKA JAG INTE VARA SÅ NEGATIV. Idag har vi genomfört den sista kompletterande intervjun med utbildningschefen vid hemvärnet för vårt projektarbete som vi arbetar med på kvalitetstekniken.

Annars dåååå? Jaa, herren på molnen har bestämt att bestraffa mig med träningsvärk i framsida lår pga av mitt fusk med träningen under veckan som varit. Igår kickade jag igång träningen med ett tungt skivstångspass, och idag körde jag ett medelgympapass! (duktiga jag)

Mathias, min prins, har masserat framsida lår på mig nu i afton, eftersom jag 1. gnällt så mycket och 2. faktiskt har väldigt ont.

Imorgon ska jag grupparbeta samt luncha med gruppen på arctura! jag längtar. ska uppdatera med bilder on jag kommer ihåg det!


Lägger in en bild på min och leos "mys-stund" för någon dag sen. Fattar inte varför bilderna blir åt fel håll.. ska forska i saken..

Min dag

Denna dag ska helt och hållet gå i kvalitetsteknikens tecken. Eftersom jag varit lite slö med inläsningen så ska jag ta tag i detta idag.



(Jag orkar inte rotera bilden men det här är en del av det jag läser, och förhoppningsvis får att fastna, idag)

Jag tänkte även försöka släpa mig iväg på ett skivstångspass samt tvätta idag. Men om det blir av - det får tiden utvisa. Träna måste jag iallafall göra idag. Jag har känt mig hängig (inbillat mig att jag varit sjuk) samt varit lat under en veckas tid nu. Om jag ska se nåt resultat på mätningen av fett och muskler i januari så måste jag sätta igång nu.

Händelserik dag!

Idag har jag faktiskt haft en relativt effektiv, iallafall om man jämför med andra söndagar. Idag har jag hunnit:

*Se ikapp avsnittet jag missat av hela sverige bakar
*Gått fram och tillbaka till valla centrum med mathias (ca 4,5 km)
*Handlat
*Bakat filmjölksbröd
*Stökat upp här hemma
*Sett solsidan

Det jag borde ha gjort idag är:
*Storstädat lägenheten
*Baka filmjölksbröd
*Träna
*Läsa

..Så man borde ju kunna säga att jag NÄSTAN gjort allt jag skulle göra idag..? Söndag är ju trots allt vilodag.. enligt bibeln.. som jag läser och följer noga (eeellerrr?), så då anser jag att vilodagarna är till för att göra det man känner för. Jag får ta nya tag med läsningen imorgon istället helt enkelt! Hepp hepp!

Hoppas att ni har haft en bra dag!

Ps. Inatt drömde jag att en tjej hällde vatten i mitt pennfodral där jag förvarade min telefon.. det resulterade i en vattenskada deluxe! Jag vaknade i ett tillstånd av kraftig panik. jag citerar min mamma: "det är dumt att skapa ett beroende".. yep. det gjorde jag i samma sekund som jag skaffade min s2'a. Och jqg har kommit fram till att mitt beroende är rätt kraftigt..? Jag drömmer ju till och med om det.


nu är jag äntligen tillbaka!

Efter en tid på devote (bytte blogg) så valde jag helt och hållet att lägga ner mitt bloggande. Intresset fanns inte längre och behovet av att berätta av mitt liv var lamt.

Men nu har jag tänkt om och kommit fram till att jag vill börja - igen. Skrivandet är ju trots allt en viktig del av mig. Jag har alltid skrivit ner mina tankar, på ett eller annat sätt. Både privat i dagbokssyfte och offentligt på olika bloggar/sidor (kom och tänka på lunarstorm nu.. hehe).

Välkommen tillbaka!
RSS 2.0