!!!!


`MATHIAS, JAG VILL HA DEN HÄÄÄÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!

och

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

den är alldeles, alldeles underbar!

-

sitter och lyssnar på kents nya skiva! ..den är så fin. inte alls synthig som de förra, bara fina, som förr typ. är helnöjd :verkligen.

imorgon har jag fullt upp. ska göra massa saker, t.ex: sova, vakna, somna om, vakna, äta frukost, kanske sola - annars sova, chilla, duscha.. haha ja fullt upp.

ÄR LEDIG IMORGON, SÅ JÄÄVLA SKÖNT!!!!

midsommar

midsommarafton. har just gjort bort värsta arbetskvällen någonsin. har aldrig stressat så mycket tror jag. jag höll på att dö.

jävligt irriterande att jag måste vara hemma och sova när alla andra har trevligt. men aja, det kommer kännas bra på tisdag (jobbar tills dess).

och smsa någon kan jag inte heller göra, för smsen kommer inte fram. sjukt irriterande.

det kanske är gud som vill att jag ska sova.

jag ska trotsa gud och duscha först


ha en fortsatt bra midsommar!

-

jag kommer komma in på utbildningen.. vill jag intala mig själv. men fan, man vet ju aldrig.

mathias kommer också in.. vill jag också intala mig själv

vi kommer att hitta en jättefin lägenhet... hoppas jag.

fan, jag skulle vilja att antagningarna blir klara så jag kan säga med säkerhet att jag kommer flytta. jag vill ju gå det där, jag vill ju se en ny stad.. oh fuck, det är typ 4 veckor kvar tills beskedet kommer.. åh. det är för länge kvar. det är det största orosmolnet just nu.

..vad ska jag göra om jag inte kommer in liksom? ingen aaaning'


note to self: om flytten blir av måste du investera i en äggskärare och en hårtork.




nu ska jag gå ner till mitt gamla dagis och hämta snorisarna. ska umgås med dem i eftermiddag ♥

..OCH EN DAG OCH 14 TIMMAR SENARE

...VAR HARMONIN BORTA.


VARS ÄR MINA SKATTEPENGAR TILL EXEMPEL?????????????? det kan man ju fundera på!!! jag vill nämligen HA EN NY TELEFON!!11 OCH EN NY KAMERA!!! så jag kan dokumentera allt intressant som händer i mitt liv. GÅR DET ATT KÖPA UTAN SKATTEPENGAR??? NEJ INTE FÖR MIG IALLAFALL.

SEN KAN MAN JU FUNDERA PÅ VARFÖR JUST JAG SKA FÅ EN OMÖJLIG JÄVLA FÖRKYLNING SOM ALDRIG GÅR ÖVER. BLIR GALEN!!!!! fine, den förstörde min student. hade den gett sig efteråt så hade jag väl varit lite mindre förbannad. MEN DEN BARA FORTSÄTTER OCH FORTSÄTTER. det är inte en vanlig förkylning heller. den är tuuusen gånger värre, torrhosta, slemhosta check! snor? ja över 1000 liter/dag snittar jag väl, halsont? ja har hänt, ont i öronen, check! ingen ork, jaa. ingen matlust, check. kexa pga för mycket slem som pillrar på kräkreflexen, check! ÅÅH JAG BLIR GALEN. och inte kan jag tröstshoppa heller, för jag får ju inte mina skattepengar. fyfan. + lite jobb på den. YES, sitter som ETT smäck....

jobba hela midsommar, CHECK!

..tur att jag har en skön säng, bra musik (tack spotify), en resa i augusti att se fram emot, en fin pojkvän, fina vänner (helst du emilie..... faktiskt.. just nu), en välförtjänt minisemester i slutet av juli, en vattenmelon som väntar på mig nere i kylen...

ÅÅÅÅH JAG VILL HA MITT LIV + SKATTEPENGAR - FÖRKYLNING = PERFEKT. nu är det bara jobbigt- puss.

<3

jag har världens finaste pojkvän. hade en jättefin sexmånadersdag i fredags.. åh. jag är så lyckligt lottad.

30 juni

..smäller det!!!!

kent släpper nämligen en ny skiva då :D:D:D:D:D
AAW


"en plats i solen"

studenten

..hade kunnat haft bättre förutsättningar än vad den hade för mig, men de var bra ändå. jag drabbades av världens jävla förkylning efter att jag, mathias och lisa var på paradisbadet förra söndagen. men jag kämpade på. i onsdags var det 48-timmars på lex! det blev roligt mest bara för att alla var så sjukt taggade.

på torsdag pyntade vi flaket, som blev snyggast av alla flak i övik (iallafall enligt oss själva ;>)!


på fredag var det ju själva studenten. det var sjukt trevligt. först champangefrulle och kortknäppning, efter det var det aulan, trappen, gratulationer, flak, studentmottagning och fest, för de som pallade (inte jag). tack för alla gratulationer!

på lördag var det först hår/smink-fix hos min kusin, sen kortknäppning och sist men inte minst balen. mycket trevlig tillställning, må jag säga (låter som en tant)

såå, det var en kort sammafattning från min student. sho bree.

1:a!

FYYYFANN VAD VII ÄRRR BRRAAAAAAAA
för vi vann hpkampen :D:D:D gryyymt

nu blir det grillning med klassen/lärarna sen blir det utgång.
hawaiitema.. ironiskt med tanke på vädret. så nu tar jag krokodilölen och beger mig!

cha cha

sammanfattning av turk

jag kom hem helskinnad från turkland, även denna gång. så försäkringskorten som mamma prackade på mig innan jag åkte behövdes inte. fan vad bra vi är. vi misslyckades dock med vårat mission - att knäppa kort med hakan*, så jag kan inte presentera honom för er.

annars.. ja det var bra. varmt, soligt, turki'igt. jobbiga turkar, äcklig mat, många öl, mycket chips.. precis som det ska vara.

nu har jag återhämtat mig från veckan i turk, inte det minsta sliten, utan snarare flagnig och festsugen. men på onsdag smäller det! då börjar 4 dagars fylla :)

och grattis till kysslinis. nu får du äntligen kalla dig vuxen och gå på systemet!


det var den lilla uppdateringen jag tänkte bjuda på för tillfället! 

*= kallas även stjärtis, eftersom han har en enorm stjärthaka. han var lika irriterande som sist. till exempel så började hela hotellvistelsen med att jag, sanna och anton flydde från hakan. vi sprang och kånkade på våra 14-20 kg's väskor uppför alla trappor till fjärde våningen för att slippa kontakten med honom i hissen.
RSS 2.0