-

..jag känner mig som ett elände. kände mig som ett elände redan igår, och känslan sitter kvar.

sen luktar det köttbullar här också, det gör ju inte saken bättre.

nu ska jag göra nåt. vet inte vad, men jag har ju en del att välja på:

  • börja på projektarbetet kanske??????
  • skriva loggbok....?????????
  • städa
  • göra ett svenskatal
  • skriva ett cv..........
  • fortsätta tycka synd om mig själv*
  • skippa allt och sova
  • försöka bli på bättre humör, orkar inte vara en bitterfitta
  • vattna blommorna
  • lyssna igenom fjortisclublistan.. igen*
  • ta en snus, trots att jag tänkte sluta*


    (* = något jag kommer sysselsätta mig med oavsett om jag vill eller inte.)

måste ta tag i det här nu. tjabba hejdå!

-

sen, sist men inte minst---------- så vill jag tacka-------------bam---bam---bam:
mina vänner.

BLEV ETT JÄVLA TACKTAL AV DET HELA.

men iallafall, jag vill tacka alla som har stått, och framförallt står, vid min sida. fan gubbar och gummor, ni är bäst i hela världen. ni som står ut, peppar, stöttar mig. och skrattar med mig. ska inte favorisera någon av er nu, för ni alla betyder mest i hela världen. ni är de finaste skatterna jag har och utan er hade jag varit jättetråkig!

sry att jag blivit en toffel
sry att jag inte alltid hör av mig
sry att jag inte följer med på era spårade partynätter lika ofta längre

men ni måste förstå att det inte är samma sak längre sen jag träffade mesen min. ska dock ut och spåra med er nån helg snart, och då ska det göras ordentligt!

sen ska det ju spåras ordentligt med klassen i turkiet i maj! ska inte vara nykter en sekund, för jag har fan en del att ta igen! och p&l, helvete tjejor och killar, det kommer bli ös. längtar redan.....

aaaja, det här inlägget blev inte lika djupt och kärleksfullt, men ni ska veta att.. ja.. ni betyder ♥


With friends like these well,
Who needs enemies?


love ya all

-

min syster lisa, 10 år är så söt. idag när jag frågade henne hur henne hur livet var så svarade hon "det är bra (tysttysttyst) men det sägs ju att om man har tur i spel så har man otur i kärlek".

jag, den förstående storasystern, tittar bekymrat på henne och frågar: "jaha lisa, vad är det med kärleken då?"

hon: "ja.. men jag blir aldrig kär på riktigt. jag blir bara lite småkär. "
aaaw

jag minns hur det var. jag hade det problemet till jag var 18,9 år gammal. nu har jag dock stupat som en fura för den knäppaste jävla personen som finns. helt awesome. jag vill inte byta ut honom mot någon, en enda sekund ♥

om du läser det här mathias, så vill jag bara tacka för alla stunder jag har med dig (låter förjävla gay). men jag har massa minnen sparade som jag brukar tänka på och skratta åt ibland. jag har blivit mycket lyckligare sen jag träffade dig (nåja, inte när du skickade duvet... smsen... där i början... men iallafall nu på senare tid).

tiden går så förjävla snabbt. jag försöker liksom stanna den, eller iallafall göra så den går lite långsammare, för jag vill alltid ha det som jag har det nu. jag vill inte bråka, inte leva på distans, ingenting. jag vill ha det precis så här. man vet aldrig vad som händer i framtiden - sant - men man kan påverka den, och jag hoppas av hela mitt hjärta att vi tar rätt beslut, även om det skulle vara att skiljas ifrån dig. för jag vill göra dig lycklig, och jag vill fortsätta bli lycklig av dig. men känner vi att vi inte orkar med flyttar och whatever, så hoppas jag att vi fixar det på ett bra sätt.

vi fixar allt gubben. vi har förbättrat och fixat så mycket, och jag lär mig nya saker varje dag jag spenderar med dig (både saker om mig själv och om dig) och vi är väldigt starka tillsammans ♥

tack till dig säro, för att du ger mig så mycket och låter mig ge tillbaka. jag längtar tills jag ska kicka ditt ass på att åka rutschbana på tid. du kan ju börja smeta in din kropp med vaselin redan idag, men jag kommer ändå gliiiiiida fööööörbiiii dig i banan. ha ha ha.

jag älskar dig, min skatt.
/din

välkommen hit!

ska försöka starta upp den här skiten på riktigt igen, waste att jag tog bort den gamla - jag vet - men det är sånt som händer. designen är åt helvete, jag vet, och allt är lite upp och ned. men ska ta tag i det så småningom!

just nu har jag ett irriterande munsår som tar upp all min tid och omsorg. vem vill ha ett munsår mitt på läppen? ingen. ok, det är inge stort. det är som en blåsa som man brukar få i käften. men ändå... jag är fortfarande ett sår. jävla skit!
RSS 2.0