20/8

har varit uppe i östersund. det var inte städat i lägenheten. jag vart less. mathias också. robin fick typ en allergisk reaktion av dammet. papporna var lessa. nu har vi ringt och klagat. förra hyresgästen ska få betala städningen, stackarn. annars är det bara fint. mobilen är finfin och snart ska jag få goooodis. mmm. nu ska jag ner och hjälpa min sura syster att baka chokladbollar. det var det. ciao!

17/8

håller på att packa ner mitt liv i kartonger. ösd nästa!

13/8

..det kan inte vara möjligt. jo det är det. jag jobbade sista dagen idag! wiiihooooo! så nu är jag klar där, iallafall för i år. nu har jag bara lönerna kvar. kuuurrkurrkurrr. beställde en ny telefon idag. min gamla började bli liite väl stenålders så.. japp. en samsung. vit och röd. minns inte vad den hette.

nu sitter jag här, och väntar på min blivande sambo....(?) skoja.. sambo.. serious shit. aja, sitter iallafall och väntar på mathias som tar alldeles för lång tid på sig att sörpla i sig en trerättersmiddag.

funderar på att sova lite.. men då förstör jag håret (det är fluffigt för en gångs skull).. sova eller inte sova, det är frågan.

ps. jag fick skattepengarna idag. finally! verkligen. men jag är glad.

9/8



.."obs! filmen kan av en del människor fattas som upphetsande"
haahaha upphetsande.... fel ordval där. att jag ens orkar.. men haha.

annars då: nej jag gör inte så mycket. har varit på ikea och köpt ett soffbord och kastrullunderlägg och sånt.. faktiskt kul. kunde aldrig tänka mig att jag skulle tycka att det var kul att lägga pengar på såna skitgrejer, men det gör jag!

sen har jag handlat på rea och jobbat. det var det.

*





Om det är sant att inget är evigt
Om det är sant att allting går sönder
Om allt vi bygger upp kommer att vittra bort
Varför ska vi bry oss om vårt liv är kort?

 
Och jag undrar om du ser den
Ser du stjärnan i det grå?
Ser du det som alla tänker?
Ser du vad de väntar på?

Snart tänder de i taket
Vi kan lika gärna gå

Men vart hamnar alla stjärnor då?

RSS 2.0