!!!!!!!!TENTA!!!!!!!!!

jag har hunnit mycket idag. jag klev upp 5 i 8 och kokade mig en kopp thé som jag sedan avnjöt (jag låter så harmonisk). jag ska erkänna att jag hellre ville sova, men njeee, har ju en HEMTENTA att ta tag i! halleluja.
idag har jag hunnit:
-kliva upp
-kokat thé
-kollat på hemtentan
-fått ångest
-inte fattat någonting
-läst lite underbar ritzer
-kliat mig i huvudet x1000
-valt mellan att skriva om bärplockare eller magkänsla
-freestylat lite i texten
-kollat på när robin spelar tekken 6
-varit på hemköp och köpt go'frukost + godis till mig sj
-kramat på mathias
-ätit go'macka
-ätit godis
-dampat över att webCT inte funkar

JÄÄÄVLAAAA DYYYYNGAAA DET FUUUNKAR EEEEJJJJ. nu ska jag försöka fördjupa mig i marx teorier och bärplockarnas öde.... öhhh. ska äta lite godis först.

peace

emma edlund!!!!

..lyssna på den här och dröm dig tillbaka till alla fina stunder som vi har haft tillsammans.


hehe........

nu går jag och lägger mig. robin och mathias spelar bara tekken hela tiden.. skittråkiga är de. men mathias lagade jättegod mat idag.
köttfärssås.. så han ligger på plussidan. fast jag tittade på hockey, och var road av det (kanske för att jag hade chipsen vid mitt sida, men spillerill).
ok mathias, vi är kvitt. plus minus noll.

ps. om du masserar mina axlar så ligger du på plus igen. du har tio sekunder på dig....
NEDRÄKNINGEN BÖRJAR NUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10.....9........8...........................7.............................6.........................................5......................................................

östersund!

jag borde läsaläsaläsaläsaläsa och läsa. men vad gör jag?????
svar: jag lyssnar på disneylåtar. först lyssnade jag på engelska versionerna, sen avancerade jag till de svenska..... ska jag växa upp snart eller? nej tydligen inte.

och vilken som är min favorit...?
ja... det är fortfarande den här

rundvandring i vår lägenhet. först ut: köket.




toaletten

jag är medveten om att detta inte är så roligt att titta på. vår toalett är ganska lam. ser precis ut som en vårdtoalett. men vi/robins mamma har försökt pimpa upp den med ett svart duschdraperi och en svart matta. det blev lite häftigt.. kanske. sen får ni även se vår otroligt fina skurmopp. den passar bra in i färgschemat på toaletten. välplanerat och fint.


vårt rum

mathias underbara soffa "brooklyn". här spenderar vi många kvällar. våra favoritprogram just nu är:
1. kniven mot strupen
2. idol
3. biggest looser sverige

man kan även använda brooklyn till att plugga i. han är en perfekt pluggkamrat.
ps. tavlan ovanför är ny. "new york city" står det på den. sen är det bilar på den. coolt va?



här är underbara brooklyn igen. den här bilden tog jag mest för att du mamma ska se våra fina gardiner (som jag såg var lite snea på den här bilden men.. det är tanken som räknas)


här är vardagsrumsdelen sett från ett annat perspektiv. fint. fina högtalare. japp.


här är vår fina bokhylla. full med grejer som ni ser. den funkar prima bra som avskärmare för sängen..


.. för titta vilket mysigt krypin vi har här bakom!


här ser ni garderoberna och min datahörna. pinnstolen följer inte riktigt färgmatchningen på resten av möblerna.. men det funkar.

östersund!

nu har jag genomlidit ett seminarium. okej, nu ska jag inte vara bitter igen. det är faktiskt väldigt intressant med sociologi. klurigt som djävulen är det också, men intressant. ikväll står det mellan att titta på modos första match i elitserien eller att fara på sopptorsdagen. jag tror faktiskt att det lutar åt det sistnämnda. nu är jag ledig fram till måndag. så jävla skönt. igår tog jag tag i projektet "uppröjning i lägenheten". fan vad fint det är här nu. måste passa på att ta kort medans det inte finns ett dammkorn här. ska försöka få upp bilderna på bloggen.

nu sitter jag mest och fördriver tid. håller tummarna stenhårt för min kära mor, hoppas att det går bra för dig :)

ja, thats it. det händer inte så mycket här, egentligen, men det är verkligen trivsamt här.

östersund!

jag åt precis ägg och falukorv till middag. inget mer än det. inte ens en spännande kombination. jag stekte ägg, jag stekte korv, sen åt jag helt enkelt. det är så tråkigt att äta ensam. men äta bör man. nu funderar jag dock på att gå ner på konsum och köpa chips och tröstäta. jag borde få tröstäta. jag har tre anledningar till det:

1. mathias och robin är ute och campar = jag kommer inte ha NÅGON att umgås med ikväll.. INGEN.
2. och om jag hade haft någon att umgås med så hade jag ändå inte kunnat gjort det, för jag ska läsa en jävla massa ur en ointressant sociologibok.
3. ..och jag har inte gjort något annat än att läsa sociologi idag. ingenting.

det blir nog chips alltså. eller en morot (om jag inte skulle orka gå ner till konsum som ligger typ 200 m härifrån) ööh


men det känns skitbra med skolan och klassen och allt sånt. måste poängtera det, kände jag. jag har ju bara skrivit massa negativa grejer. idag åt jag potatisgratäng. fyfan vad gott det var. mm. det är annat än pojkarnas ihopkok till maträtter. vad sägs t.ex om: kebabkött, makaroner och gräddsås.....? hahahah. ja. vad säger man. men de är ju söta iallafall.

östersund!

jag sitter i lägenheten helt ensam. det känns sådär. jag är ju van att bo i hus, jag gillar inte riktigt känslan av att okända människor bökar och flyttar grejer så det hörs genom väggarna, och framför allt taket. jag gillar inte när mathias och hans typ 500 klasskompisar på idrottsvetenskapsprogrammet är här utanför, dansar på led och vrålar ut deras programramsa. sen har vi kläder upphängda runt om i hela rummet för torkskåpet ville inte sammarbeta med oss och torka våra kläder idag.. så nu hänger de över dörrar, stolar.. ja överallt. mina klasskompisar är på krogen men här sitter och och rullar tårna och väntar på att få gå och lägga mig x) det är min favoritstund på dagen.

men annars är det jättefint här. jättefint campus, bra klasskamrater (vissa iallafall), fin lägenhet MED SUPERBRA LÄGE och sånt, japp. det är väl sånt man uppskattar när man börjar bli till åren.

jag tänke inte uppdatera något mer här nu. jag tänker vandra runt i min tomma lägenhet ett tag till och efter det ska jag sova. det blev inte festligare än så denna lördagskväll.

sköt om er! jag saknar många av er där hemma. puss!



RSS 2.0