håkan hellström.

jag såg en artikel ur nöjesguiden (nr 9, 2010) om håkan. som var så fin så fiin. han är så fin. jag tänkte att jag kunde dela med mig av den. bilder och delen ur artikeln är skärmdumpar ur artikeln, så det är inget jag har fotat och inget jag skrivit. tänkte bara att jag skulle förtydliga det. okej, here it goes:



håkan om att kärlek måste göra ont, det är så fint skrivet och så fint sagt så jag fick bara lov att ta med det:



..om inte detta gör er intresserade av att läsa resten så tycker jag faktiskt att ni ska skippa att läsa det. för då intresserar det er inte. men om ni vill läsa hela artikeln kan ni gå in här och bläddra till sidan 12.

håkan är så fin! eller jag kan väl egentligen inte uttala mig om det, men han verkar vara en fin människa, och det räcker för mig. 

östersund!

eey! jag har haft en grym helg! har sett massa filmer, ätit god mat och bara haft det skitmysigt. börjar komma igång med rapporten också. ska försöka bli klar innan helgen så jag kan åka hem, men det är inte klart med hur jag ska göra än. det får jag se på fredag <: rapporten är viktigast. så enkelt är det. det är ändå 7,5 poäng som ska tentas av, så jag måste verkligen ligga i! nu ska jag övertala mathias att sluta titta på hockeyklipp så jag får se draktränaren!

shopping i östersund!

idag hade vi bara en halvtimmes lektion. grupphandledning. så 9.20 var jag klar med skolan för dagen. då gick jag hem och började lite smått med rapporten. efter ett tag blev det så tråkigt (eftersom jag var ensam hemma, pojkarna var i skolan) så då bestämde jag mig för att gå ner på stan och unna mig de där två tröjorna på gina tricot. gick dit.. testade dem.. och insåg att jag såg ut som en kub i dem. så det blev inget av det. träffade johanna och amanda på stan som jag gick runt med ett tag innan jag beslutade mig för att gå in på monki och söka något plagg som skulle göra mig lycklig.

kruxet med monki är att de har så MYCKET fina kläder där. helt galet. gick runt och virrade och hittade bara mer och mer som jag ville ha. tillslut insåg jag att jag kunde köpa typ 1 sak av de 100 grejerna jag hittade, så då blev jag lite nedstämd och gick ut därifrån. skulle hem men bestämde mig för att gå på cubus innan jag gick hem. och där var det bra erbjudanden!!!! fan vad glad jag blev. hittade två par jeans (jag som aldrig ens brukar köpa det), en kofta och en t-shirt för strax över 500-lappen! åh! men nu är det köpstopp. skulle behöva en halsduk och ett par vantar, men thats it.

det är förresten sjukt tur att jag har mathias. när jag är ledsen gör han mig glad och när jag vill ge upp så får han mig att fortsätta osvosv. du är bäst i hela världen! jag förstår inte varför man ska flytta hemifrån för att "lära sig vara ensam"? fan vad tråkigt det måste vara. eller det kanske bara är jag som faktiskt trivs med att ha folk såhär nära hela tiden. så jag klagar inte. det var jävligt tur att mathias bestämde sig för att flytta med!

östersund!

hej!

idag har jag och grabbarna grus masat oss till willys för att storhandla. höger arm var så utdragen när jag kom hem att jag nu går och släpar den efter mig nu (ok.. inte riktigt. men ena påsen var tung!!!) ikväll ska vi se hockey och äta kött och potatisgratäng (extrapris på willys)!!!! wiiiho. sen ska vi ta ett glas vitt och hålla tummen för att modo har en chans i matchen mot hv71. (..haha "ett glas vitt". lol. vi ska det).

ska börja med rapporten imorgon också! den ska vara inlämnad den 7e november! men det blir nog intressant (när jag har lyckats avläsa resultaten i spss dvs....). frågorna jag ska besvara är: "hur stor risk tror du det är att du drabbas av hiv-smitta?" och "hur ofta har du oskyddat samlag?". tänkte knåpa ihop det till något smart. det blir nog bra.

har köpsug också... FAN. har hittat ett par fina skor på hm och två fina tröjor och ett halsband på gina...... blä. jag vill ha??? har jag pengar till det??? nej??? kan jag unna mig det ändå? kanske. jag vet inte

(skulle göra ett bildkollage här med kläderna jag vill ha, men orkar ej)

såå ja, det var allt från östersund!

nu ska jag.. dega. hehe. hejdå-

östersund!

idag har jag fått en ny bekantskap. det är meningen att vi ska bli vänner men jag misstänker att så inte är fallet. den här bekantskapen är nämligen full av siffror och statistik, och alla som känner mig vet att jag och siffror, hittills, aldrig har gått hand i hand.

min nya bekantskap heter spss och ser ut ungefär såhär:

..inte så speciellt upphetsande.. ellerhur? aja, jag och detta kära spss ska jobba tillsammans i ca 2,5 vecka. i caaan't waaaiiiit.

idag hade jag föreläsning 08:15-10:00. sen skulle jag hem och PLUGGA, hade jag tänkt (eller alternativt powernap'a i typ 20 min). när jag kom hem låg mathias fortfarande kvar och sov.. så jag kröp ner bredvid honom. jag var inte speciellt trött, så jag ställde inget alarm för jag tänkte att jag ändå inte skulle kunna sova. TJI FICK JAG. jag somnade, sen sov vi till typ 1 :) där var halva dagen borta. nu håller jag på att städa upp lite här medans mathias diskar, och sen är planen att vi ska plöja böcker tills dess att hockeyn börjar. blir nog bra det här..

jag och min finaste mathias firade förresten 10 månader i måndags. vårat förhållande börjar bli gammalt alltså.. men jag trivs.

jag hittade förresten mathias modotröja på golvet idag. tänkte ha på mig den ikv när modo möter serieettan luleå (VAD JAG ÄR INSATT. omg).. mathias kom dock direkt med en varning. för om jag har på mig den - och de vinner - så kommer jag måsta ha på mig den varje gång de spelar. HAHA! men det kan det ju vara värt, han lös upp när han såg mig i modotröjan. han älskar tanken på att jag har blivit mer hockeyintresserad. vilken stjärna till pojk jag har hittat.

aja, åter till städningen!

östersund!

jag måste sluta äta sötsaker.. dels för att det tär på ekonomin och dels för att jag blir fet av det. jag fattar inte vilken del av min hjärna som inte förstår det när jag står vid godisavdelningen på affären. nu får det fan vara bra. det är ju roligare att köpa kläder än godis.. i längden. nej nu måste jag skärpa mig!

jag tvingade med mina två sambos på stan idag. jag hittade en underbar tröja på monki och fina post-itlappar och en grön överstrykningspenna. nu ska det bli ordning och reda på plugget!

nu blir det skattjakt. tja!

läggan!


idag ska jag sysselsätta mig med två saker:

1. läsa ut vetenskapsteori för nybörjare
2. gå på skattjakt i lägenheten. har tappat bort massa saker som finns någonstans här inne. bla. hörlurarna till telefonen, 3 par sockar och min jättenya bh. alla grejerna är spårlöst försvunna. jag vettefan alltså...

tjing





tvål!

jag skulle smygprova mathias nya tvål som han fick av sin kära mor när hon var här på besök. tvålen skulle tydligen vara fantastisk och skonsam mot torr hud. aha tänkte jag. att den såg äcklig ut gjorde bara saken bättre. när t.ex tvålar brukar se äckliga ut/ha äcklig färg så brukar de ju vara mirakeltvålar (se bara på galltvålen.. bläää)

aja, jag tvättar mig så fint med den, sen börjar det svida i hela ögonen. fan vad ont det gjorde. ååh skittvål. så nu svider mina ögon och hela mitt ansikte luktar häst. jag skojar inte, tvålen luktade verkligen häst. så.. nu blev det ju inte någon hemlighet att jag lånade tvålen. hästlukten går fan inte att missa!

aja, jag ville bara dela med mig av min fina upptäckt. nu ska jag sova. hoppas att ni alla har det bra!

ps. jag tycker att ni är lite lama i kommentarsfältet. kom igen! ds.

östersund!

jag kommer hem i helgen. eller hem.. jag vet inte. jag har två hem nu. på söndag kommer jag också säga att jag ska hem. konstig känsla det där.

tänkte bara meddela att jag klarade tentan! YES!! fan vad grym jag är! på fredag blir det utgång på kära gamla harrys i övik med min pingla för att fira.

nu ska jag läsa en god bok (läs: vetenskapsteori för nybörjare), rota lite i kylskåpet och tvätta. vilken härlig tisdag det här är!

östersund!

det har inte hänt så mycket i min lilla bubbla sen vi hördes sist. det är väl egentligen bara att 1. jag har varit på sandö och lekt och 2. robin har köpt ett ps3.

ang sandö: det var awesome. riktigt roligt med mycket praktiskt när man har suttit med näsan i boken i en månad. vi fick prova klippa bilar, släcka en människa (läs:docka) som brann, lära oss hantera en brandsläckare, vara markörer i brandmännens övningar osv. intressant. vi fick även en föreläsning inom psykosocialt omhändertagande. jag kände direkt att något sådant vill jag jobba med, så det är bara att jobba ditåt.

ang ps3: killarna har suttit som limmade vid tvspelet sen det kom in i vår lägenhet, dantes inferno, tekken 6, need for spead och prototype  är bara några spel som har spelats och/eller klarats ut. mathias har även fått tagit hand om robins ps2'a och blivit besatt av något drakspel.. så det har varit tvspelsljud här ett bra tag nu (kan tillägga att killarna just i skrivande stund spelar prototype och tränar på att kasta människor så sjukt och så långt som möjligt.. det är mina killar det.)

annars: nja det händer inte mycket. ska läsa några svintråkiga böcker som jag inte har orkat börjat med än.. idag på föreläsningen så började per att blanda in matte i sociologin, och på en sekund vart jag helt nollställd. galet vad dålig jag är på det där.

 jag längtar hem också, funderar seriöst på att åka hem i veckan/helgen. att röja med sanna på harrys, krama lisa och gå promenader i skogen med hundarna känns lockande. planerna är inte spikade men om jag kommer hem så måste jag få äta riktig (köpt) potatisgratäng och kött! fan vad gott det hade varit.

idag har jag även ätit riktig sushi.. på en sushibar.... jag förstår inte folk som får carvings efter den slemmiga ris/fiskgeggan. åt några bitar sen växte det i munnen. jag vet inte om jag är redo att ge det några fler chanser. och mina händer luktar typ fortf fisk..

det här blir mycket text och lite bilder.. har inga bilder som passar.. så jag slutar nog nu.

ska även tillägga att min sambo inte bara är en tvspelsnörd utan dess like, han är faktiskt världens bästa pojk också. underbara du!

nu blir det sängen! på återseende!

glasögonorm

jag har förresten köpt ett par nya glasisar. så nu kommer jag förhoppningsvis bli lika snygg som hon på bilden!! jiiha

("du får inte ta bilder sååådärrrrr!!! de kan stämma dig" ok mathias... bilden är tagen från favoptik !!!! så, nu blir det inga missförstånd)

<3


det här är min sol. hon är bäst i hela världen.

-

igår lämnade jag in tentan. och när man har haft tenta så betyder det att man ska på tentafest på kvällen. det var påtryckning från alla håll och kanter, jag skulle banne mig ut. men neeej, det blev int nå. istället så umgicks jag med mathias, ben&jerry... hehe. vi tittade på transformers 2!!! den var cool. idag skulle vi städa. röja i lägenheten på riktigt. meen vi vaknade 12, sen råkade vi titta på the dark knight.. sen diskade mathias och jag plockade i lite grejer.. och sen blev det hockey. och nu har vi myskväll igen!!! vilken superhelg!!! (inte suparhelg som det brukar vara här i ösd ;>;>;>;>;>;;>;>) jävligt skönt.

och på onsdag bär det av till sandö med risk och kris!!! wiiiho! flickebarnet inom mig hoppar av glädje!!!! och till helgen kommer ulla, peter och pojkarna. tollarbebisarna. jag läääängtarrrrr.
RSS 2.0