-

jag känner på mig att den här helgen kommer bli en toppenhelg ♥ 

imorgon blir det nog att pallra sig till biografen och på lördag blir det birsta och ikea.. om jag får bestämma iallafall. he he. och på söndag blir det tårta!!!!!

18/7

till alla som frågar: nej det är inte bra. det är väl klart som fan att det inte är bra.

tack mina närmaste, som vet och som stöttar. ni är värda mer än själva livet just nu. tack för att ni stöttar, lyssnar och inte dömmer.

och till dig.
jag saknar dig, jag älskar dig, jag vill ha dig här hos mig. jag känner mig inte sviken utav dig, men det gör ju inte att jag inte känner mig sårad av dina handlingar. laga dig själv nu. nu är det dig själv det handlar om. jag väntar på dig, jag kommer vänta så länge det behövs.

jag pausar härifrån ett tag nu.


"Och jag förstår de som sticker sig med nål i en nerpissad trappuppgång
Och jag vet hur det kan träffa som skott i hjärtat av en M16
Och jag förstår de som blir sjuka i huvet av alltihop

För jag är hellre blind, jag är hellre blind, jag är hellre blind
Än ser mitt liv utan dig"

Florence Valentin - Jag är hellre blind än ser mitt liv utan dig

-

jag hatar den här dagen. mest av allt. spola tillbaka eller framåt eller spola varsfan som hellst. eller låt mig kliva av, för jag vill inte vara med längre. inte om det ska vara såhär. åh.

hårfärgning!



enligt janehellen's hemsida så kommer jag se ut så här efter att jag har färgat håret med deras hårfärg.... haha.... borde jag bli sugen på att färga håret nu eller..?

får jag det pråliga halsbandet på köpet? hm

och vars kom alla randoms som kommenterade mitt förra inlägg ifrån? vavava?

-

kom in på risk- och krishantering
har fixat en lägga
jobbar på som vanligt
end of story

en kväll @sundhem




........bam bam baaaaaaaaaaam. domedagen är nära nu. jag håller mina tummar och tår så hårt!!!! fan vad spännande. som skräckfilm och thriller samtidigt.... åh.




idag när jag jobbade så stekte jag ägg på arbetstid. jag var helnöjd. "tänk att steka ägg och få betalt för det" tänkte jag nöjt. jag smsade till och med mathias och sa vad bra det var att jag fick steka ägg och få betalt. jag la även till att jag är "ruttad på att steka ägg"... skitmallig var jag.

sen utlöstes brandalarmet. HAHA det bara tjöt och det stod "BRAND" på alla sökare (snabbtelefoner) i hela huset.... övriga personalen kom inspringande, i chock, för att se vad det var för eldsvåda som hade uppenbarat sig. de hittade mig, som helnöjd stod och stekte ägg och skinka, fridfullt och med ett leende på läpparna.

alla blev irriterande, utom jag, som tyckte att det var lite festligt. men man lär sig av sina misstag. man ska ju lära sig något nytt varje dag, har jag hört. idag lärde jag mig att man ska he igång fläkten när man steker ägg på sundhem.

tur att det inte tog så lång tid för dem att stänga av brandalarmet. om brandalarmet inte blir avslaget på 3 minter efter det börjat tjuta, så kopplas det nämligen vidare till brandstationen. tänk vad snopet om brandkåren, polismän och sjukvårdare kom inspringande - och hittade mig där jag stod och stekte ägg med ett leende på läpparna.

det hade varit en syn det.

.....................................

....ikväll spelar kent på gatu........................................................... fan.
RSS 2.0